DIT TEATERBESØG

DIT TEATERBESØG

INFO  •  TRANSPORT

CORONA-RESTRIKTIONER
Marionet Teatret følger myndighedernes retningslinjer for genåbning af kulturlivet i Danmark.

Der er fortsat gratis adgang til forestillingerne på Marionet Teatret, men på grund af de aktuelle restriktioner er der dog begrænset adgang til teatrets publikumsområde. Her ud over sikrer teatret, at man som gæst kan holde afstand til andre publikummer og få en god oplevelse.

OBS: Der er kun adgang til Marionet Teatrets publikumsareal med et gyldigt coronapas. Børn under 15 er fritaget fra reglen om coronapas.

VELKOMMEN
Hver sommer glæder vi os til at byde publikum velkommen til Marionet Teatret i Kongens Have. Vi bestræber os på både at lave friluftsteater for alle aldersgrupper og samtidig udvikle og udforske, hvad dukketeatret kan som kunstform. Vores sæson løber fra starten af juni til slutningen af august. Hver sommer spilles der 2 forskellige forestillinger. Der skiftes forestilling medio juli.

SIDDEPLADSER
Marionet Teatret ligger i Kongens Have ved pavillonen, Kronprinsessegade 21. Der er siddeplads på bænke til cirka 220 – og en god mængde ståpladser. Da forestillingerne er gratis, er der ingen faste pladser, og vi henstiller til, at alle voksne hjælper til med, at alle børn ser og sidder bedst muligt. Derudover henstiller vi også til, at voksne minimerer kommentering og fotografering under forestillingen. Lad børnene selv opleve teaterstykket.
Publikum sidder under åben himmel, så husk regntøj til regnvejr og solbeskyttelse i solskin – vi spiller nemlig i al slags vejr.

EN HYGGELIG TUR
Marionet Teatrets forestillinger er en af Københavns gratis fornøjelser, og kan opleves så tit man har tid og lyst. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven, et is-køb fra den nærliggende café eller en tur på legepladsen. Forestillingerne er beregnet for børn fra 2 år og op, men kan ses af alle aldre. De fleste forestillinger er uden ord, men med musik og lyde og kan forstås af alle nationaliteter.

Hvert år produceres der en plakat til Marionet Teatret, der kan købes som et hyggeligt minde om sommerens teatertur. Sommerens plakat sælges efter hver forestilling og koster 20 kr. Der kan betales kontant eller med Mobilepay.