FORSIDE

Sæson 2020 på Marionet Teatret

OBS! Pga. Covid-19 og forsamlingsforbuddet er det det usikkert om vi kommer til at spille sommerteater i Kongens Have i 2020. Vi følger situationen nøje og opdaterer her.

Fyrtårnet                                                                                                                                      

Info: Vi prøver på Fyrtårnet i maj – juni 2020. Skulle vi få lov til at spille for publikum denne sommer, er vi klar efter 8. juni. Hvis ikke, vender vi stærkt tilbage i 2021. 

Fyrtårnet handler om en gnaven krokodillefyrmester, der passer sit lille fyr og ellers ikke er interesseret i andet – og slet ikke andre. Vi følger ham i sol, regn og blæst, indtil der en dag flytter en vild og voldsom albatros ind oven på fyret. Den begynder at bygge rede, skider, skræpper og forstyrrer fyrmesterens hverdag. Efter en kamp imellem de to meget forskellige væsner, finder de en måde at eksistere side om side – og de begynder endda at holde af hinanden. Alle har brug for nogen!

Den store forvandling – udsat på ubestemt tid
Med Den store forvandling laver vi en version af Stravinskijs Sacre du Printemps for børn. Sacre du Printemps er fyldt med sjove rytmer og sære klange og melodier, og det er altid interessant at præsentere børn (og deres voksne) for musik, de ikke normalt lytter til og at åbne deres ører for nye verdener. At lave en forestilling baseret på Sacre du Printemps til mindre børn, ligger i naturlig forlængelse to andre succeser på Marionet Teatret om komponisterne Erik Satie og Else Marie Pade.

Besøg os på Det Lille Teater