DIT TEATERBESØG

DIT TEATERBESØG

INFO  •  TRANSPORT

VELKOMMEN
Hver sommer glæder vi os til at byde publikum velkommen til Marionet Teatret i Kongens Have. Vi bestræber os på at både at lave friluftsteater for alle aldersgrupper, og samtidig udvikle og udforske hvad dukketeatret kan som kunstform. Vores sæson løber fra starten af juni til slutningen af august. Hver sommer spilles der 2 forskellige forestillinger. Der skiftes forestilling medio juli.

Forestillingerne spiller kl. 14 og kl. 15 hver dag undtagen mandag.
De varer ca. 25 minutter – og der er fri entré.

SIDDEPLADSER
Marionetteatret ligger i Kongens Have ved pavillonen, Kronprinsessegade 21. Der er siddeplads på bænke til cirka 220 – og dertil et ukendt antal ståpladser. Da forestillingerne er gratis er der ingen faste pladser, så vi henstiller til at alle voksne hjælper til med, at alle børn ser og sidder bedst muligt. Derudover henstiller vi også til at voksne minerer kommentering og fotografering under forestillingen. Lad børnene selv opleve teaterstykket.
Publikum sidder under åben himmel, så husk regntøj til regnvejr og solbeskyttelse i solskin – vi spiller nemlig i al slags vejr.

EN HYGGELIG TUR
Marionetteatrets forestillinger er en af Københavns gratis fornøjelser, og kan opleves som tit man har tid og lyst. Det er oplagt at kombinere teateroplevelsen med en picnic i haven, et iskøb fra den nærliggende café eller en tur på legepladsen. Forestillingerne er beregnet for børn fra 2 år og op, men kan ses af alle aldre. De fleste forestillinger er uden ord, men med musik og lyde og kan forstås af alle nationaliteter.

Hvert år produceres der en plakat til Marionetteatret, der kan købes som et hyggeligt minde om sommerens teatertur. Sommerens plakat sælges efter hver forestilling og koster 20 kr. Der kan betales kontant eller med Mobilepay.